in

Eye Candy: Christina Curry

JF346991

Als jong meisje was Christina Curry te zien in de realityserie van haar ouders, Adam’s Family: een kijkje in het leven van de familie Curry. Dit programma werd in 2002 en 2003 op de Nederlandse televisie uitgezonden door SBS 6.

Op 12 maart 2006 maakte Christina Curry haar debuut als mannequin in de show van ontwerper Paul Schulten. Op 30 augustus 2009 liep ze nog een keer mee in zijn show. Curry heeft auditie gedaan voor de Britse versie van America’s Next Top Model, maar werd afgewezen vanwege haar lengte. Ze speelde mee in de videoclips Misconstructed Beats van de Engelse band A Stranger in Moscow en Ik vertrouw je niet meer van zanger Thomas Berge. Eind 2009 poseerde Curry voor het mannenblad FHM.

In 2013 nam Curry deel aan het televisieprogramma Op zoek naar God van de Evangelische Omroep. Ze verbleef hiervoor een week in het klooster Sint-Paulusabdij in Oosterhout.

Curry woonde in Londen en Los Angeles. Ze had een relatie met filmregisseur Dexter Mowatt. Sinds januari 2013 heeft ze een relatie met zangeres Elle Bandita.

Christina Curry heeft iets ontzettend aantrekkelijks in haar ogen maar toch wel moeilijk te beschrijven. Je ziet aan haar wanneer je goed naar haar kijkt dat het erg rommelig is in haar gedachten. Het is werkelijk waar een prachtige meid om te zien en waarschijnlijk heel erg gezellig in de omgang.

image-1765081

Christina-Curry-Topless-In-De-FHM-11

Billen_christina_curryVideo: Appa ft. Lange Frans & Kleine Viezerik – Vrije Jongens

Video: Nicki Minaj ft. Lil Wayne – High School