in

Eye Amsterdam: Vanavond om 21:00 kan je een re-master zien van HEAT in 4K

De eerste film waarin Al Pacino en Robert De Niro samen te zien zijn is een flitsende misdaadthriller, uit 1995, waarin ze als politiedetective en meester-overvaller meer overeenkomsten hebben dan ze dachten.

Voorafgaand aan de vertoning vertelt Michael Mann in een exclusief voor Eye gemaakt videointerview van negen minuten over zijn meesterwerk.

Bankovervaller en detective: tegenpolen of spiegelbeeld? Ex-Miami Vice-regisseur Michael Mann ontwart de intense relatie tussen meesterkraker De Niro en de in Los Angeles gevestigde veteraandetective Pacino. Wanneer de detective de dief op het spoor komt ontdekt hij dat hun levens worden gekenmerkt door eenzelfde obsessieve, professionele gedrevenheid.
euforisch

Heat is de eerste film waarin Pacino en De Niro samen te zien zijn; de pers was euforisch over de manier waarop Mann karakterologische diepgang wist te verbinden met de voor een misdaadthriller vereiste flitsende actie.

Heb je HEAT altijd al in de bioscoop willen zien, en dan ook nog eens een re-master in 4K? Dat kan! Dan moet je naar de Eye komen in Amsterdam. De voorstelling begint om 21:00 (12 september).Ojee: Khabib heeft PETA pissig gemaakt met video’s waarin hij worstelt met beer

Nederlandse Rob gaat internationaal viral met FB post over tepels