in

Ex-crimineel en misdaadjournalist Martin Kok gedood bij Larense seksclub

Donderdagavond is ex-crimineel en misdaadverslaggever Martin Kok doodgeschoten in Laren. De advocaat van Kok bevestigde dit.

Het schietincident vond plaats in een auto bij seksclub Boccaccio aan de Hector Treublaan in Laren. Kok zou zijn opgewacht terwijl hij in de auto zat op de parkeerplaats. De schutter zou in de struiken hebben gelegen en Kok daar hebben opgewacht.

Afgelopen zomer werd er een bom onder de auto van de misdaadjournalist gevonden. Kok was uit eten geweest in een restaurant aan de rand van Amsterdam toen hij de bom onder zijn auto vond. Vermoedelijk had de plaatsing van de bom te maken met zijn berichtgeving over de liquidatiezaak 26Koper. Vorig jaar werden het huis en de auto van Martin Kok beschoten. Volgens zijn advocaat werd hij beveiligd door de politie.

Dit jaar heeft Martin Kok passages uit een verhoor van Willem Holleeder geplaatst. De rechter oordeelde echter dat de passages van Koks website Vlinderscrime verwijderd moesten worden. Kok werd eerder veroordeeld voor twee moorden. Hij sloeg samen met Dino Soerel een cafébezoeker dood. Nadat hij uit de gevangenis kwam, vermoordde hij de nieuwe vriend van zijn ex.

Bron: CrimeDocsNLHet is bevestigd: Conor McGregor speelt een rol in het volgende seizoen van ‘The Game Of Thrones’

Peter Aerts: ‘Rico heeft te veel praatjes, daar hou ik niet van’