in

Event: Noisia & Foreign Beggars present I Am Legion in De Oosterpoort

I AM LEGION FINAL SHOT ORIGINAL 1000px wide

Messcherpe raps en denderende baslijnen.

I Am Legion is het resultaat van een door de jaren heen geïntensiveerde samenwerking tussen de Groningse drum-n-bass helden en wonderproducers Noisia en de rappers van het Britse hiphop/grime-collectief Foreign Beggars. De laatste jaren doken ze met regelmaat samen de studio in met als klinkend resultaat knallers als ‘Shellshock’ en de sleeper-hit ‘Contact’. Als kers op de taart is er nu daadwerkelijk een nieuwe groep gevormd onder de naam I Am Legion.

Noisia was de laatste jaren stevig in de weer met het fabriceren van beats voor allerhande hiphopprojecten (Kraantje Pappie, Dope D.O.D) en het remixen van artiesten als Skrillex, deadmau5 en The Prodigy. Met hun unieke sound verwierven ze wereldwijde faam. Foreign Beggars bracht eind 2012 hun zesde album ‘The Uprising’ uit, met beats van onder andere Knife Party.

Onder de naam I Am Legion onderwerpen de heren de subwoofers aan een stevige test, zoals op het in september verschenen gelijknamige album te horen is, waarop de hiphoproots worden aangevuld met duistere basgeluiden en andere elektronica.

Zondag 20 oktober, 21.00 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
€ 17,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop is gestart via de website (10.00 uur) en de kassa ( 12.00 uur: 050 368 0 368) van De OosterpoortVideo: Keizer ft. Rasskulz, Sheu de Reus, Jowy Rose en Esko – Slaap Uit Of Maak Buit

Video: Eminem – Survival