in

Event: ENCORE Sluit 2013 Knallend Af

flyerbk

De wekelijkse clubnacht ENCORE presenteert in november en december opnieuw een gevarieerd programma met een selectie van top DJ’s. Het jaar wordt knallend afgesloten op 31 december met een NYE-special. ENCORE vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.

Het jaar vliegt voorbij terwijl het dak er bij ENCORE wekelijks af gaat dankzij de nieuwste hiphop en R&B. De wekelijkse clubnacht van de Melkweg heeft in 2013 haar stempel weten te drukken op zowel het uitgaansleven als de binnenlandse hiphop en R&B scene. Zo organiseert ENCORE donderdag 14 november de officiële afterparty van de prestigieuze State Awards in Rotterdam. Genodigden van de awardshow kunnen hun feestgedruis voortzetten in bar TwentySix. Er is een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar aan de deur.

Twee dagen later, op 16 november, is het Amsterdamse collectief Sloddervos Gang te gast om een editie van ENCORE te hosten. De gang, onder leiding van rapper Adje, zal een exclusieve showcase geven en bezoekers van ENCORE in vossige stijl ontvangen. Hitproducer Reverse (bekend van o.a. ‘Ik neem je mee’, ‘Helemaal naar de klote’ en ‘Hele meneer’) zal een exclusieve set bestaande uit eigen producties verzorgen. Sloddervos Gang-leden Adje & Reverse, Cho en Jowy Rosé brachten stuk voor stuk recentelijk een goed ontvangen clubplaat uit. Diezelfde avond is de Amerikaanse DJ Jay Cee Ooh te gast, winnaar van het programma VH1 Master of the mix.

December wordt afgetrapt met de finale van de Grote Prijs van Nederland (Hiphop) in de Melkweg, voorafgaand aan ENCORE. De winnaar van de gerenommeerde live competitie verzorgt diezelfde avond een showcase tijdens ENCORE. Een week later bundelen ENCORE en kledingmerk Daily Paper de krachten voor een speciale editie die in het teken staat van fashion.
Op 21 december ontvangt ENCORE haar muziekvrienden van 22TRACKS en nemen verschillende curatoren van de populaire online jukebox plaats achter de draaitafels.

Het jaar wordt feestelijk afgesloten op 31 december met een NYE special. Met  een selectie Nederlandse top DJ’s op het programma, belooft dit dé place to be te worden op oudjaarsavond. Earlybird-kaarten voor deze spetterende afsluiting van het jaar zijn vanaf vandaag in beperkte oplage verkrijgbaar via de Melkweg a € 25,-. De normale entreeprijs van deze avond is € 35,-.

Elke zaterdag opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor ENCORE. Toegang voor het evenement bedraagt 10 euro.

14 november 2013
State Awards afterparty
DJ’s: KidQ, Djoevenile, Waxfiend, Prime, KidQ
Host: 4SHOBANGERS
Adres: Twentysix, Kruiskade 26 Rotterdam

16 november 2013
Encore invites Sloddervos Gang
DJ’s: Prime, Waxfiend, Reverse, Jay Cee Ooh (USA)
Live: Adje, Cho, Jowy Rosé

23 november 2013
Bingo!
DJ’s: Prime, Abstract
Host: Mr Simpson

30 november 2013
DJ’s: Snelle Jelle, Djoevenile

7 december 2013
Grote Prijs van Nederland afterparty
DJ’s: Cream, Waxfiend, Prime
Host: MC Marboo
Live: winnaar GPNL 2013

14 december 2013
ENCORE X Daily Paper
DJ’s: Sake, Waxfiend, Prime

21 december 2013
ENCORE X 22Tracks
DJ’s: Snelle Jelle, Full Crate, Waxfiend, Venz
Host: MC Marboo

28 december 2013
The biggest neon party
DJ’s: Waxfiend, Prime, Drivah, Pepelz (Dubai)
Host: Mr Simpson

31 december 2013
New Year’s Eve

Adres: Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam

Tijd: 00.00 – 05.00 uur
Entree: € 10Track: Adilson Evora – Sum’else

Funny: Slim’s Pickings (Speel en Win)