in

Event: CAKE PRESENTS JANE DOE, THE FRESHMEN & STEVIIE WONDER

Cake flyer Editie 4

Na alweer drie succesvolle edities in Jimmy Woo, gaat CAKE nu verder op haar nieuwe locatie in samenwerking met de Bitterzoet. CAKE is een nacht gevuld met, niet alleen maar zoete en hartige lekkernijen, maar ook die heerlijke oldskool en newskool music vibe die je mee terug neemt in de tijd en weer back to the future.

Zowel oude en jonge muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen en aan hun trekken komen waardoor veel bezoekers van alle leeftijden deze zoete editie altijd wel weten te vinden. Van Scram Jones & TV-host Phalerieau achter de decks en suprise visits van Ghostface Killah en Styles P, we geven je altijd die extra flavour! Een smakelijk feestje met elke keer weer een lekkere verrassing, dus beter ben je ook aanwezig op 21 februari. En als je toch al bezig bent, laat dan meteen je smaak papillen verwennen door met Broodje Met mee op een reis te gaan van onbegrensde culiniare mogelijkheden uit de Surinaamse keuken!

Van cupcakes tot cake pops, caketails of cakeshots, er is altijd wel iets lekkers aanwezig! Make sure you get YOUR piece of CAKE, welke wordt verzorgd door niemand minder dan Marina’s Cake! Deze maand voor jullie on deck duty voor de aller lekkerste Hip Hop, R&B, Trap en Dancehall tunes.Video: Gin Dutch – Fallin’

Mixtape: Pusha T – Wrath Of Caine