in

McDonald’s gaat experimenteren met ALL-YOU-CAN-EAT FRIES

Capture2

Dit is het begin van iets speciaals en iets wat many men, many many many men, nodig hebben in hun liebies.

Zoals jullie weten is McDonald’s een franchise. Degene die dit experiment gaan uitvoeren bezitten al drie restaurants van het fastfood keten maar dit wordt volgens de eigenaren een speciale.

Het slechte nieuws is dat het gaat gebeuren aan de andere kant van de wereld in Missouri. Het goede nieuws is dat deze McDonald’s ‘franchise of the future’ gebruikt gaat worden om nieuwe concepten te testen en om later in de rest van de wereld te introduceren!

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

“Today’s customers seek a comfortable and inviting atmosphere. So we’re committed to providing a modern look and feel to this restaurant,” zegt één van de eigenaren.

Laten wij met z’n allen hopen dat dit experiment zal slagen en het (verplicht) overgenomen wordt door alle McDonald’s van heel de wereld.

Ook zullen ze in het nieuwe restaurant de optie bieden om je eigen burger samen te stellen. ,Er zijn echt honderden verschillende manieren om de burger van je dromen te bouwen. Als je je bestelling eenmaal hebt geplaatst, kan je een plekje zoeken en brengen we het eten naar je toe.’ vertelt Chris Habiger, die het restaurant bouwt.

Beeld credit: mcdonaldsid instagramVrouw zet liefdesbrief gekregen van 2Pac op High School te koop

The Social Jam is een speciale hiphop site voor kids!