in

Er staat een nieuwe VENOM trailer online en het ziet er echt HEEL hard uit!

Dit is er eentje waar we al jaren op wachten. Een serieuze vertolking van de Anti-Hero VENOM en het lijkt erop dat Tom Hardy de spijker op de kop heeft geslagen!

We hebben een nieuwe action-packed trailer voor jullie vandaag. Daarin is te zien dat het een hele heftige film gaat worden. De trailer lijkt wel iets dat uit een nachtmerrie is ontstaan.

Venom is één giftige stripfiguur villain die ook nog eens knettergek en roekeloos is. Niks grappigs aan en bijvoorbeeld helemaal niet te vergelijken met een Deadpool.

Standaard een mega aartsvijand van Spiderman die het buitenaardse symbioot als eerst tot zich nam en langzaam zichzelf kwijtraakte omdat het buitenaardse levensvorm een eigen wil bleek te hebben. Het had een negatieve invloed op het geestelijke welzijn van Spiderman. Een soort parasiet dat langzaam zijn hele lichaam en geest aan het overnemen was.

Spiderman wist uiteindelijk met een hoop pijn en moeite van het symbioot af te komen wat gevoelig bleek te zijn voor harde geluidsgolven/ frequenties. Het symbioot wist zich vervolgens te hechten aan een collega van Peter Parker (Spiderman) genaamd Eddie Brock en zo ontstond ‘VENOM’!

Check de nieuwe trailer hieronder. Wij zijn super benieuwd naar de hele film en of deze de stripboeken waar Venom in voorkomt een beetje gaat evenaren in verhaallijn. Het lijkt in deze nieuwe trailer wel een beetje af te wijken van het originele verhaal….Conor McGregor hoeft NIET de gevangenis in na aanval op bus

De Vries: ‘Ik hecht waarde aan verklaring Taghi’