in

Er lijkt wel een vloek te rusten op de spelen in Rio, het ene ongeluk na de andere

Vanaf het moment dat de spelen in Rio zijn begonnen is het fout gegaan.

Het ene ongeluk na de andere waarbij atleten nekletsel, gebroken benen, schaafwonden van het vallen en zelfs een gebroken rug, ellebogen en sleutelbenen opliepen. Het olympische bad werd overnacht ineens groen en niemand weet eigenlijk waarom. Zwemmers, roeiers en alles wat met water te maken heeft hoeft er maar 3 theelepels van binnen te krijgen en hebben al kans op een vergiftiging.

De olympische spelen gaan altijd gepaard met ongelukken maar die van 2016 zijn wel heel erg horror.

Velen zeggen dat sommige ongelukken niet te voorkomen waren en anderen zeggen dat het door slechte organisatie komt.
De spelen in Rio en de organisatie van het evenement zijn gepaard gegaan met heel veel controversie. Alles werd in een mum van tijd gebouwd en naar verluidt werden de straten door doodseskaders van de politie schoongeveegd. Zo zouden kinderen uit de favela’s van Rio vermoord zijn om het rustig te houden op de straten van de binnenstad.
Toch zijn er atleten en crew leden beroofd. Twee boksers beschuldigd van verkrachting. Een Jiujitsu kampioen uit New Zeeland is hem gewoon gesmeerd uit vrees voor zijn leven. Die werd even in een auto getrokken en rond gereden door de hele stad om geld te pinnen.

Hieronder een aantal van de ergste gevallen. Wat vinden jullie van het geheel? Zijn deze spelen vervloekt of geloven jullie daar niet in?

Annemiek van Vleuten Horror Crash tijdens het fietsen

Andranik Karapetyan breekt elleboog tijdens gewichtheffen

Dit is waarschijnlijk de ergste tot zo verKijkduin is nu officieel Pokémon hoofdstad van Nederland

Golf 2 vs o.a. Audi R8 V10 & Mercedes ML63 AMG wie wint?