in

Er komt een nieuwe Rambo film uit van Sylvester Stallone

Sly Stallone (71) gaat nog even een keertje heavy hammer gaan op jullie met een nieuwe Rambo-film. “Er komt iets geweldigs aan!”, schrijft de Stallone op Instagram en plaatst daarbij een filmposter van Rambo V.

We moeten echter nog wachten tot de herfst van 2019 voordat deze in première gaat. Maar zijn post op Instagram over het geheel gaat kapot hard. Wij zijn ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat!

Er gingen al geruchten rond dat opa Sly nog eventjes een deeltje vijf op ons zou gooien van Rambo. De opnames zouden in september beginnen en er gaat gefilmd worden in Londen, Bulgarije en op de Canarische Eilanden.

… Something wicked is coming this way!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Stallone will reprise his role as Vietnam veteran John Rambo for the fifth film in the franchise. The actor is penning the screenplay but it’s not likely he’ll direct the project. The story will follow Rambo trying to rescue one of his friends’ kidnapped daughter. Rambo, who’s been working on a ranch, finds himself crossing the U.S.-Mexican border and going up against one of Mexico’s most violent cartels.

Avi Lerner van The Expendables franchise gaat zich wagen aan de productie van de film. Heel veel actie dus.

De eerste Rambo film ‘First Blood’ werd uitgebracht in 1982. Het vierde deel, dat werd geregisseerd door Stallone, werd uitgebracht in 2008. Hij is op dit moment bezig met Creed II en zal te zien zijn in de bioscopen vanaf 21 november van dit jaar.

Opa Stallone heeft totaal niet slecht geboerd en is één van de hoogst betaalde acteurs van Hollywood. Zijn net waarde is ongeveer $400 miljoen op dit moment. Hij heeft drie prachtige dochters bij dezelfde vrouw, een voormalig model genaamd Jennifer Flavin. Daarnaast heeft hij nog twee zoons van zijn eerste huwelijk.

Wij hebben even een foto van zijn dochters erbij gehaald want dat moeten jullie eventjes zien. Sophia, Sistine en Scarlet dragen de titel van Miss Golden Globe 2017

Sophia Rose Stallone (rechts) is de oudste van de drie en is geboren in Maimi, Florida, op 27 augustus 1996.

Het op een na jongste zusje Sistine Rose Stallone (links) is geboren in Los Angeles, California, op 27 juni 1998.

Het jongste zusje Scarlett Rose Stallone (midden) is geboren in Los Angeles, California, op 25 maart 2002.

Wat een rijkdom.Pegida wil varken bbq’en voor moskeeën door heel Nederland tijdens ramadan

Het is weer Music Friday dus we hebben een hele lijst met muziek voor jullie