in

Er komt een film over de familie Gucci en Lady Gaga is zojuist aan de cast toegevoegd

In 2018 onthulde Lady Gaga haar onvermoede talent als actrice aan de wereld door haar rol in A Star is Born, wat haar een Oscar-nominatie voor beste actrice opleverde. Het was uiteindelijk Olivia Colman als Anne van Engeland in The Favorite die het beeldje won, terwijl de nieuwe rijzende ster van het witte doek vertrok met een Oscar voor: best original song.

Maar dankzij deze rol is Lady Gaga op haar beurt een prominente actrice geworden. Zo werd ze onlangs gecast voor de volgende film van Ridley Scott, vermeld Deadline.

De regisseur van Alien, Blade Runner en Thelma en Louise bereidt momenteel een film voor over het verhaal die de Gucci-dynastie en Italië als geheel in de jaren negentig heeft geschokt. Gebaseerd op het onderzoekboek van Sara Gay Forden, The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, zal het verhaal zich o.a. richten op Maurizio Gucci, kleinzoon en erfgenaam van Guccio Gucci, de oprichter van de gelijknamige kleding en luxe lederwarenmerk, dood aangetroffen in zijn huis, vermoord met drie kogels in zijn achterhoofd.

In het verhaal wordt zijn ex-vrouw, Patrizia Reggiani, die hij tien jaar eerder had verlaten voor een jongere vrouw, beschuldigd van het beramen van de moord. De vrouw die later de bijnaam ‘Black Widow’ kreeg, werd veroordeeld tot 29 jaar gevangenisstraf. Ze werd in oktober 2016 vrijgelaten voor goed gedrag, na 18 jaar achter de tralies te hebben doorgebracht.

View this post on Instagram

?

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Ridley Scott, die sinds 2009 aan dit project werkt, overwoog eerst Angelina Jolie voor de rol van de Black Widow. Uiteindelijk koos hij ervoor om het aan Lady Gaga aan te bieden. Het is echter niet duidelijk wie de rol van Maurizio Gucci gaat spelen. Leonardo DiCaprio was Scott’s keuze in de eerste instantie maar dat schijnt niet door te gaan.

Nog even afwachten dus maar dit wordt sowieso een kei en keiharde film. Zodra er meer bekend is, laten wij dat meteen aan jullie weten!Videogame verslaafde tiener dood onderuitgezakt gevonden in zijn slaapkamer

STUPID: Leraar koopt online een nep-tuberculose-diagnose zodat hij langer vakantie kan nemen