in

Er is een manier om alsnog het nieuwe seizoen van Temptation Island te kijken

Zoals jullie weten heeft RTL de stekker eruit getrokken en gaat geen reality series meer uitzenden. Ook niet meer op Videoland.

Er is de laatste tijd heel veel gezeik geweest omtrent dit soort reality series. Dat komt allemaal door gebeurtenissen bij de reality serie De Villa. Volgens RTL het volgende over het geheel:

“Seksueel grensoverschrijdend gedrag is onacceptabel en mag nooit worden gepromoot, niet voor en niet achter de schermen.”

Maar goed, de Belgische zender VIJF heeft nu besloten om de nieuwe afleveringen gewoon wel uit te zenden. De Vlaamse krant ‘Het Laatste Nieuws’ meldt dat Temptation Island in samenwerking met VIJF wordt gemaakt, en dat ze al met de productie bezig waren. In principe verandert er dus voor de Belgische zender niets en gaat het gewoon door.

Het nieuwe seizoen van Temptation verschijnt altijd rond het begin van het jaar op VIJF. Naar verwachting zal het nu ook zo verlopen. Mocht je de zender niet kunnen ontvangen dan kan je de afleveringen tegen die tijd op de site van de zender checken.

@ je vrienden en familieleden die ook nog steeds graag het nieuwe seizoen willen zien. Die willen dit natuurlijk ook wel weten.Kijken: Deze man kreeg het aan de stok met een HELE boze Gans

Kijken: Dame zwemt naar Witte Haai toe van 6 meter lang alsof het niks is