in

Er is een “John Wick” serie in de maak genaamd “The Continental”

The Continental’ wordt exclusief geproduceerd door de scenarioschrijver achter de Wick franchise i.s.m Kenanu Reeves

Credit: Lionsgate

Starz kondigde vrijdag tijdens de winterpresentatie van de Television Critics Association aan dat de serie “The Continental” momenteel in ontwikkeling is.

Het moet een doorlopende dramaserie worden wat gebaseerd is op de John Wick-filmfranchise met in de hoofdrol natuurlijk Keanu Reeves. Keanu Reeves zelf zal naar verwachting maar een kleine rol vertolken in de nieuwe serie.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

De serie speelt zich af in het John Wick-universum en concentreert zich op de innerlijke werking van het exclusieve Continental Hotel, dat dient als een toevluchtsoord voor huurmoordenaars.

Chris Collins (Sons of Anarchy, The Wire, Man in the High Castle) zal het script pennen en dienen als showrunner. Het creatieve team van de originele film is ook aan boord voor een contributie.

De John Wick-franchise – geproduceerd door Lionsgate, heeft wereldwijd maar liefst $300 miljoen binnengehaald. De derde deel, met Reeves in de hoofdrol, staat al gepland voor 2019.

“Deze serie is echt anders dan al het andere”, zegt Chris Albrecht, CEO van Starz. Starz, een channel van Lionsgate, kan je verder kennen van de STARZ Original Series “POWER” met als executive producer Curtis “50 Cent” Jackson.

Verder halen wij eruit dat het dichtbij de film gaat zitten als het gaat om kwaliteit in scenes dus er staat een mooie verrassing voor de deur mocht de première goed aanslaan en er een vraag naar meer ontstaat.

Laten wij met z’n allen hopen dat het uitpakt zoals wij verwachten dat het gaat uitpakken!Wij snappen wel waarom Jiggy Dje, S10 naar de Ark heeft gehaald

De Pornhub kijkers statistieken voor 2017 zijn binnen