in

Er is een film gemaakt over Urban Legend “Wrinkles the Clown”

Eind 2014 verschijnt op YouTube een video met lage resolutie van een persoon verkleed als een killer clown die onder het bed van een slapend kind kruipt.

De beschrijving onder de video beweert dat de clown de naam “Wrinkels” heeft, dat hij in het zuidwesten van Florida woont en dat hij door de ouders van het kind is ingehuurd om haar bang te maken vanwege wangedrag van het meisje.

The Truth: (according to Wrinkles): Wrinkles was hired to do this to strike fear into a mis-behaving child. The child never actually saw Wrinkles when this happened, but admits feeling the bed move and hearing noise. She woke up, but was too scared to look. The video was made (from home security camera) so that when the child acted up, the parents could show it to her and threaten to bring him back if she didn’t improve her behavior.

De video ging uiteraard viraal. Al snel verschijnen er meer mysterieuze video’s van Wrinkles die kids bang aan het maken is, samen met een telefoonnummer om hem in te huren voor ‘gedragsdiensten’.

Maar wie is Wrinkles, en waarom doet hij dit? Dat gaan we straks allemaal in de film zien. De film gaat in première op 4 oktober 2019.Kifano “Shotti” Jordan moet 15 jaar branden voor zijn New Death Row bullshit acties

Internationale klopjacht op vrouw die sigaret uitdrukt in oog van puppy