in

Er is een hele ENGE Urban Legend omtrent Pokémon m.b.t. zelfmoord

Oke.. er is een hele enge Urban Legend die te maken heeft met zelfmoord onder kinderen.

We hebben het hier over de Creepy Lavender Town Myth wat te maken heeft met een level en muziekje van Pokémon Red and Green uit 1996. Voordat je verder gaat met lezen moet je de onderstaande video met het muziekje even aanzetten voor wat meer ambiance. Als je dat durft dan tenminste…. lol.

Even een disclaimer: Dit onderstaande muziekje, wat best wel een raar, eng en creepy toontje en energie bevat, geheel afspelen op eigen risico, cuz if you flip the fuck out, it ain’t on us bruh.

Er was een piek van kinderen (10-15) die zelfmoord pleegden in Japan na de release van Pokémon Red and Green op 27 februari 1996. De kinderen pleegden zelfmoord op de meest bizarre manieren. Ze sprongen van grote hoogtes naar beneden of hingen zichzelf op. Er waren zelfs incidenten waarbij er ledematen werden afgesneden, een kind stak zijn hoofd in een oven en een andere stak zijn halve arm met vuist in zijn keel en stikte.

Dit is waar de autoriteiten achterkwamen en het had van alles te doen met een Gameboy in combinatie met Pokémon Red and Green. Lees het geheel hieronder:De laatste bierdouche van Lil Kleine was gewoon EPIC

0

Zo ziet de villa van Kim Kardashian en Kanye West eruit van binnen