in

Er is een gewapende overval gepleegd op het huis van A$AP Rocky

Rond 23:30 op 16 mei 2017 is het huis van A$AP Rocky overvallen door gewapende mannen.

Volgens de autoriteiten hebben er 3 mannen aan de deur geklopt en deed een vrouw open. Toen ze de deur open deed, richtte ze met een pistool naar haar toe en hebben op die manier zichzelf het huis in geforceerd. Tegen TMZ is er gezegd dat de mannen de vrouw hebben vastgepakt en dat zij haar mee hebben genomen door het hele huis. Er zijn sieraden en andere bezittingen meegenomen wat een waarde heeft van ongeveer $1.5 miljoen.

Ze hebben ook een kluis meegenomen maar die lieten ze uiteindelijk liggen op de stoep. Er is gezegd dat de vrouw een familie lid is van A$AP. A$AP zelf was op het moment van de overval niet thuis. Ze was niet vastgebonden en het lijkt erop dat ze ook niet verwond is geraakt.

Andere bronnen hebben gezegd dat dit geen random hit was maar eerder een doelbewuste actie waarbij ze specifiek A$AP wouden beschadigen. Later heeft A$AP een video op Instagram geplaatst waarin 1 van zijn vrienden geld aan het tellen is. De video is ondertussen verwijderd.

Het politie onderzoek is nog steeds bezig.Travis Scott doet ‘Goosebumps’ 14 keer achter elkaar, verbreekt ook wereld record (beelden)

Aragog is een Mexicaanse Cocktail gemaakt met o.a. Tarantula Gif