in

Er bestaat nu zoiets als Thee wat naar Bier smaakt

Stoere mannen, we drinken geen thee, dat is voor mietjes. Tenzij het naar bier smaakt natuurlijk …. nee grapje LMFAO!

In Australië hebben ze nu “Victoria Bitter” thee gemaakt wat schijnbaar naar bier smaakt. Heel apart en nog nooit van gehoord dit. Een lauw biertje is namelijk al niet te zuipen want je pilsje moet natuurlijk ijs en ijskoud zijn. Dus ja, heet water met een biersmaak. Idk… maar het is wel geinig.

Ze hebben naar verluidt de speciale niet-alcoholische thee met bieraroma gemaakt voor Australische cricketfans die hun nationale team deze maand zien strijden in Engeland, op uren dat het drinken van een pils ongepast wordt geacht. We hebben het hier over laat in de nacht of vroeg in de ochtend. Met VB Tea kunnen ze genieten van de karakteristieke bitterheid van Victoria Bitter zonder zich zorgen te maken over de alcohol. Natuurlijk hadden ze genoegen kunnen nemen met een alcoholvrij bier, maar omdat cricket strijd straks losbarst in Engeland, leek thee gewoon een beter idee.

“We know Aussies love nothing more than watching the cricket with a VB in hand,” zegt VB brand director Chris Maxwell. “So when the boys are in England, they’ll be watching into the wee hours of the morning and need a cuppa.”

Nou wij weten het niet hoor. Zie je het al voor je? Heineken of Bavaria thee? Kan een dingetje zijn voor mega alcoholisten maar goed. Een koud pilsje lijkt ons iig toch nog een beter idee.Een paddo zei dat hij dit met zijn gezicht moest doen

Er is een vakantieresort In de Bahama’s waar alleen mensen van 130+ kg welkom zijn