in

EP: RBDJAN – Renaissance

RBDJAN_Artwork
Download op: iTunes

Renaissance‘ betekent letterlijk ‘wedergeboorte’, hiermee laat RBDJAN een andere kant van zichzelf zien. Deze EP is de meest autobiografische plaat die RBDJAN ooit maakte. Hij rapt over de relaties met de vrouwen in zijn leven, zijn loyaliteit naar zijn fans en de beslissingen die hij heeft genomen. De producties zijn commerciëler en muzikaler dan we van hem gewend zijn. ‘Renaissance’ bevat producties van Spanker & Kris Salvathore, zijn opgenomen door Ryan Lisse in SPEC Studios en gemastered door Brownie Dutch.

De EP Rennaisance wordt uitgebracht onder het label “ART. 140” van RBDJAN.

RBDJAN wil zijn carrière naar een hoger niveau tillen. Door het oprichten van zijn eigen label ART.140 heeft hij de eerste stap gezet. ‘DressCode Blacka‘, de EP van zijn broer Flex, was de eerste officiële release van het label. Daarmee markeerde RBDJAN zijn nieuwe begin binnen de scene.
RBDJAN wil een succesvol label runnen en in de toekomst meerdere artiesten tekenen en hen groter maken.
Ook heeft RBDJAN ambities om acteur te worden. Hij kreeg de smaak te pakken door zijn debuut in ‘De Linkerbaan‘, een korte film gebasseerd op een gedeelte uit RBDJAN’s leven. Kortom, ambitie genoeg van de jonge creatieveling.

RBDJAN heeft in de toekomst nog veel meer te bieden op muzikaal gebied en zal wederom niet stil zitten. Wij verwachten nog veel meer mooie muziek van de jonge entrepreneur en hopen dat hij zal schitteren op andere vlakken binnen de entertainment branche. Een nieuw begin. Een wedergeboorte. Rennaisance.

Tracklist:
1. Kijk Naar Mij (feat. Brownie Dutch)
2. Blast Off (feat. Sjaak)
3. Geen Ons
4. Niet Van Mij (feat. Cimo Frankel)
5. Die Hele (feat. Darryl)
6. Het Maakt Niet Uit (feat. Brace)
7. Dit Keer Is Het Anders (feat. Ali B)Track: Kid Ink ft. French Montana & A$AP Ferg – Bossin Up

Track: Nipsey Hussle – Smoking With My Stylist