in

EP: JPB – #IAMBALLIN (Caribbean Edition) + Nieuwe video

[hdvideo id=1281]

Vlak na de zomer vakantie zal de volledige EP van JPB “#IΔMBΔLLIN” uitgebracht worden. De 12 tellende EP moet de eerste wapenfeit zijn van JPB na vele uitgebrachte succesvolle single’s.

Voordat dat allemaal gebeurd hebben ze ervoor gekozen om Curacao alvast een voorproefje te geven en 5 exclusieve tracks (De 6de track is een Remix met Jayh) van de EP uit te brengen. De Caribische versie wel te verstaan.

Aangekomen op Curacao is het vanaf dag 1 hard werken geblazen. Ze hebben al vele interviews gegeven op de radio stations, televisie zenders en wat enkele belangrijke mensen ontmoet. Zaterdag 11 Juli zal JPB zelfs live optreden tijdens de jaarlijkse Miss Teen Curacao show.

18 Juli is het tijd voor de eerste grote show op Curacao wat tevens ook de release party zal zijn van de Caribische #IΔMBΔLLIN EP. Vanaf 22:00 zullen Chris Strick (Host, Radio presentator), Dibo D (Support Act, Gio fuertisimo), DJ Krokkz en DJ RO1 het publiek in Club Elevate warm draaien voor de hoofdact van de dag JPB.

Video: “Bo Ke Chill”
Wat doe je als je op een tropisch eiland bent ? Juist. Mooie video’s schieten en dat hebben ze gedaan ook. Met de video van “Bo Ke Chill” laat ZJ zien hoe mooi het eiland is en de vrije mentaliteit die men hier heeft. Werk hard en geniet van je leven is de motto van deze video.

We hebben voor deze video gewerkt met een van de of de beste video maker van het eiland Greyan films. ZJ zal samen met hem in totaal 3 video’s schieten.
Kim Keizer is meegereisd om de Styling te verzorgen.0

Eye Candy: We zoeken wat nattigheid voor in het Weekend!!!

Video: Chorra – Kleine Man (Prod. ProFeira Music)