in

Engelse topcrimineel had de beste techniek om een kaak te breken uitgevonden

Inmiddels zijn we meer te weten gekomen over de beruchte Kray-tweeling dankzij verschillende documentaires en films.

Tom Hardy heeft een film gemaakt over Ronnie en Reggie Kray, gebaseerd op het boek van John Pearson; The Profession of Violence: The Rise and Fall of the Kray Twins. De film Legend laat de opkomst en ondergang van de beruchte gangsters zien.

Het duo werd gevreesd door heel London in de jaren 50 en 60 van de 19e eeuw. Zij hadden een ‘no bullshit’-mentaliteit, waarbij zij dingen oplosten op elke mogelijke manier.

De tweeling vermoorde Jack ‘The Hat’ McVitie op brute wijze. The Hat was deel van de Krays-bende, die 1.500 pond vooruit betaald zou hebben gekregen om een rivaal te doden. Destijds was McVitie ook een beruchte drugshandelaar, die vaak misdaden pleegde in naam van de Krays.

Ronnie en Reggie waren allebei zeer goede boksers. Zij deden aan professioneel boksen vanaf hun 19e jaar. Er werd gezegd dat Reggie de kracht had om iemands kaak te breken met slechts één stoot. Hij perfectioneerde de ‘sigarettenstoot’ regelmatig. De ‘sigarettenstoot’ hield in dat iemand werd geslagen zonder dat diegene het zou zien aankomen; alsof diegene een sigaret aan het opsteken was.

Schijnbaar bood hij zijn rivaal vaak een sigaret aan om vriendelijk over te komen. Hij bood het direct richting de mond aan, zodat de rivaal niet op zijn hoede was. Terwijl hij aan het zoeken was naar een aansteker, kreeg de rivaal een dodelijke rechtse waarmee de open kaak gebroken werd.

Reggie en Ronnie zouden 83 jaar oud geworden zijn dit jaar.

Bron: CrimeDocsNLIn zes dagen verkocht “El Mono ” 2100 kg cocaïne in Europa en stuurde Zetas 75M USD

Er is een nieuwe teringstreek die je kan uithalen en het is GENIAAL!