in

Energie drank mixen met alcohol is net zo slecht als cocaïne gebruiken

gekkigheid

RedBull mixen met vodka is super populair in Nederland en mensen maken gretig misbruik van dit mix drankje tijdens of voor het stappen gaan.

Ze drinken het om de avond door te kunnen komen omdat ze en energie krijgen van de RedBull, en dronken worden van de vodka. Het zorgt ervoor dat je hart gaat break dansen in je borstkas en je lichaam eigenlijk niet zo goed weet wat het moet gaan doen. Zwalken of een sprintje trekken?

Super slechte combinatie blijk nu uit een nieuw onderzoek. Het zou net zo slecht zijn als het straight up gebruiken van cocaïne.

De studie wijst uit dat het mixen van energie drank met vodka een langdurige effect heeft op de hersenen van jongeren. Het maakt je schijnbaar meer vatbaar voor verslaving waardoor je in een later stadium van het leven meer moeite zult hebben met het weigeren van het gebruiken van geestverruimende substanties… drugs dus.

Mocht je in een later stadium overstappen naar het gebruiken van bijvoorbeeld cocaïne zul je veel meer moeten gebruiken om high te worden dan iemand die nooit vodka RedBull heeft ‘misbruikt’.Betrapt: Agente ligt gewoon te slapen in undercover auto tijdens werktijd

Er is een virtual reality versie van Kim K’s sextape ‘Alsof je in de kamer erbij zit’