in

Eminem dropt uit het niets een controversiële album en maakt weer een zooitje mensen pissig

Eminem heeft een nieuwe album gedropt en bracht daarbij een hele controversiële videoclip uit. Daarnaast maakt hij met wat lyrics een verwijzing naar een terroristen aanval tijdens een Ariana Grande concert in Manchester in 2017. Hierbij kwamen 22 mensen om het leven.

Wat Ariana Grande betreft gaat het om de tweede track op het album genaamd “Unaccommodating“. Een paar lines uit deze track zijn bij heel veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Met name Ariana fans zijn woedend en noemen het te ziek voor woorden.

Het gaat om de volgende lyrics:

But I’m contemplating yelling ‘Bombs away’ on the game. Like I’m outside of an Ariana Grande concert waiting.

In de videoclip van zijn single “Darkness” kruipt hij in de huid van een mass-shooter en probeert hij met zijn lyrics uit te leggen wat er in hem omgaat en waarom hij zo een vreselijke daad begaat. Het is echt heel risky wat Eminem hier doet. Mensen vinden dat hij letterlijk over lijken gaat met zijn nieuwe muziek en zoiets valt natuurlijk vies tegen. Het zou met name een klap zijn in het gezicht van slachtoffers en nabestaanden. Vooral als het gaat om de gebeurtenissen in Manchester.

Op 1 oktober 2017 vond een schietpartij in Las Vegas in de Amerikaanse staat Nevada plaats. Met 58 doden en 869 gewonden was het de dodelijkste schietpartij in de moderne geschiedenis van de Verenigde Staten. Van 29 september tot en met 1 oktober 2017 vond in de Las Vegas Village, op een terrein aan de Las Vegas Strip, het jaarlijkse countrymuziekfestival Route 91 Harvest plaats. Bij het slotoptreden op de laatste avond van Jason Aldean waren plotseling schoten te horen.

Videoclip “Darkness”:

Na een tijdje werd het de politie duidelijk vanuit welke richting geschoten werd: het Mandalay Bay-hotel, zo’n 450 meter verderop, aan de overkant van Las Vegas Boulevard. Toen vervolgens het brandalarm afging in een kamer op de 32e verdieping (door de kruitdampen die er hingen), wist de politie waar de dader zich bevond. De dader bleek goed voorbereid: hij had in en rond zijn kamer camera’s geplaatst waarmee hij kon zien of er politie aankwam. Toen het SWAT-team aankwam bij de betreffende kamer, werd er op hen geschoten, waarbij een agent gewond raakte aan het been. Uiteindelijk trof het SWAT-team de dader dood aan. Verondersteld wordt dat de dader zelfmoord pleegde.

Het bleek te gaan om de 64-jarige Stephen Paddock uit Mesquite, die met mogelijk meerdere automatische wapens op het publiek schoot. De wapens waren door hem aangepast zodat de vuursnelheid van een mitrailleur kon worden bereikt. In de hotelkamer werden 23 wapens gevonden. – bron: wiki/ Las Vegas Shooting

Het nieuwe album van Eminem is hieronder te beluisteren. Laat aan ons weten wat jullie ervan vinden via social media!Heftig: dochter filmt hoe haar vader haar slaat en haar hond mishandeld

Lekker: stap met een goed been het bed uit met deze “koffiewekker”