in

Elke keer klaarkomen tijdens Sex blijkt slecht te zijn voor je relatie

1
Als het op sex aankomt denk je ‘hoe meer orgasmes, hoe beter!’

En waarom niet? Orgasmes zijn fakking lekker. Het kan gezien worden als een teken dat je geslaagd bent en echt een heerlijke tijd hebt beleefd.

Maar nu komt het…

Volgens onderzoek is elke keer klaarkomen tijdens sex eigenlijk helemaal niet een goed iets voor je relatie en sexleven.
Het werkt namelijk zo. Als je elke keer klaarkomt tijdens sex wordt het een verplichte verwachting. Het kan ervoor zorgen dat men denkt dat je pas succesvol en geslaagd bent met sex als je klaarkomt en je partner ook. Dit kan leiden tot druk om te presteren. Als er geen climax behaald wordt kan het gezien worden als dat men gefaald heeft en het verkeerd heeft gedaan. Dit kan weer leiden tot negatieve druk.

Relax een beetje
Sex is dus eigenlijk niet een goal-driven activiteit. Sex is iets waar men gruwelijk lekker van moet genieten op een relaxte manier. Die negatieve druk maakt het juist moeilijker om te relaxen en zo dus moeilijker om tot een climax te komen. Dit kan vooral bij nieuwe partners een issue veroorzaken. Vooral bij haar…

De één komt gewoon wat moeilijker klaar dan de ander. Het is gewoon niet anders dus relax een beetje. Laat jezelf gaan en denk toch niet altijd aan het presteren. Zo kan het een onplezierige ervaring worden voor jullie alle twee.

Like en share dit artikel met je partner en vrienden!Dicecream is terug met een nieuwe track – Nooit Meer

Personal trainer komt 32 kilo aan om samen met client af te vallen