in

Elkaar met grappen afkraken zorgt voor een hechte band tijdens een relatie

Hoe hou je een relatie gezond, spannend en leuk? Dat kan op allerlei manieren natuurlijk en de volgende relatie-tip draagt daar een hele grote STEEN aan bij.

Humor is essentieel in een relatie. Droge humor, fantastische humor en natuurlijk hilarische humor. Als je met elkaar kan lachen, dan heb je een leuke tijd samen. Niks minder is waar en daarnaast ook nog eens ontzettend belangrijk!

Jeffrey Hall, een onderzoeker aan de Universiteit van Kansas deed onderzoek. Niet zomaar een onderzoek maar 30 jaar lang, 39 onderzoeken en 15.000 mensen later met alles wat te maken heeft met intermenselijke relaties en contacten. Al die onderzoekgegevens leiden dus naar een simpele conclusie.

Partners die veel om elkaar lachen, hebben een sterke onderlinge band. Wat een hechte relatie nodig heeft, is een vorm van humor die mensen kan verbinden, aldus de onderzoeker.

Het zorgt volgens Hall voor een grote mate van tevredenheid.

Het is eigenlijk ook best wel logisch dit en heeft verder geen onderzoek nodig. Lachen is gezond, het laat je stralen en een goede dosis humor is gewoon een pre. Niemand zit namelijk te wachten op een droogkloot waar geen kut uit komt en de hele dag maar serieus is.

Prank elkaar, maak grapjes, ga niet te ver en geniet gewoon van elkaar met een glimlach of twee erbij.Kijken: Deze robot is speciaal gemaakt om je alleen maar te pijpen

Kijken: Buikspreekpop komt tot leven in angstaanjagende beelden