in

Eindelijk: Disney+ Nu beschikbaar op Samsung Smart TV’s

Disney + is eindelijk beschikbaar op Samsung Smart TV’s maar er is een catch. Niet alle modellen worden ondersteund helaas.

Maar goed… kijk naar jouw favoriete films en series op geselecteerde Samsung smart TV’s in drie eenvoudige stappen.

1. Ga naar de SMART HUB en selecteer APPS
2. Zoek naar Disney+ en installeer de Disney+ app
3. Log in met je Disney+ accountgegevens

Disney+ is beschikbaar op Samsung Tizen-tv’s met HD-videokwaliteit (alleen 2016 of latere modellen).

Disney+ ondersteunt Samsung TV’s van 2018 of nieuwer (met HD video ondersteuning), die het Tizen besturingssysteem gebruiken. Voor een optimale kijkervaring raden we een snelle internetverbinding aan in combinatie met een Smart TV waarop de meest recente versie van het besturingssysteem geïnstalleerd is.

Samsung TV’s die het Orsay OS besturingssysteem gebruiken worden niet ondersteund en gebruik van de ingebouwde webbrowser wordt op geen enkel type Samsung TV ondersteund. UHD beeldkwaliteit op Samsung TV’s wordt op dit moment niet ondersteund.

Voor de digitale content van Disney+ moeten alle componenten, waaronder ook de HDMI-kabels, hoge bandbreedte ondersteunen. Verouderde audio- en videocomponenten kunnen de kwaliteit negatief beïnvloeden of werken helemaal niet.

Raadpleeg voor andere vragen de fabrikant van je toestel om verdere specificaties.Kijken: Hierom is Taghi niet te pakken in Iran volgens John van den Heuvel

Millennials zullen sneller ziek worden en zullen sneller sterven dan vorige generatie