in

Eigen Kweek seizoen 3 online: een serie over Boeren uit Vlaanderen die illegaal Wiet kweken

Eigen Kweek is een serie over een sympathieke boerenfamilie met een wel heel bijzondere oogst en de trailer is freaking hilarisch!!!

De sympathieke boerenfamilie Welvaert leeft op het ritme van de aardappelteelt. Vader Jos is een bescheiden, harde werker, die als geen ander weet hoe je tot een geslaagde aardappeloogst moet komen. Tot zijn grote frustratie hebben zijn zonen Frank en Steven geen enkele interesse in het voortzetten van de familieboerderij.

Moeder Ria hoopt dan weer dat ze snel kleinkinderen zal krijgen. Van Steven moet ze niet veel verwachten die woont nog in “hotel mama”. Al haar hoop is gericht op Frank. Die is net het huis uitgetrokken en laat zijn Filipijnse skype-vriendin Julita overkomen.

Wanneer Jos het slachtoffer wordt van een oplichter wil hij de financiële tegenslag opvangen door samen met Steven in ’t geheim wiet te kweken. Ondertussen probeert Frank gelukkig te worden met Julita, maar algauw steken onverwachte cultuurverschillen de kop op.

Seizoen 3 is nu beschikbaar op Netflix! Enjoy and have fun….Margot Robbie gaat HAMMER als Harley Quinn in eerste volledige trailer van “Birds of Prey”

Vage berichten gaan rond op Whatsapp over mensen die je prikken met HIV besmette naalden