in

Eerste bioscoop met bedden voor Pathé in Zwitserland

Een bios met bedden, en ze zien er toch best wel classy uit ook. Wie weet wat er DAN allemaal kan gebeuren op je eerste date naar de bios he?

De betreffende Pathé is gevestigd in ‘Spreitenbach’, Zwitserland en gaat binnenkort open. De zaal is uitgerust met tweepersoonsbedden en/of luxe ligbanken. Het gaat wel om een VIP arrangement natuurlijk waarbij de kosten p.p. 50 euro zijn. Daar krijg je wel wat te drinken bij.

Het bedrijf geeft aan dat hygiëne een grote rol zal spelen. Ze gaan namelijke alle lakens en beddengoed na elke voorstelling vervangen.

Wij vragen ons af hoe lang het zal duren voordat Nederlandse bioscopen hierin mee zullen draaien. We moeten met z’n allen ook een soort van “The Mile High Club” dingetje hiervoor gaan verzinnen.

The mile-high club is slang for the people who have had sexual intercourse while on board on a flying aircraft.

Ik hoor nu officieel bij “The Bios Deep Club” of zoiets dergelijks…. die is super corny trouwens lmfao! Wie oh wie van jullie kan er alvast een goede verzinnen hiervoor? Wel eentje met wat internationale allure a.u.b.

Als je toch niet zo heel erg in bent voor een bed meteen, kan je het eerst eventjes op deze bankstellen proberen. Hoe ze deze schoon gaan houden is nog de vraag?

Er is ook een kindvriendelijke zaal. De droom van elk 10 jarig kind die een keertje naar de bios mag en lekker wilt gaan chillen in een soort van ballenbak jacuzzi.Burgemeester Halsema bekogeld tijdens huldiging kampioenschap Ajax

SLAPCHIPS: MEME VAN DE DAG – Het is weer vrijdag en daar hoort een biertje bij?