in

Eeneiige tweeling deelt vriend en willen tegelijkertijd zwanger raken

Tweelingen staan er om bekend dat ze, afgezien van hun uiterlijk natuurlijk, verschillende overeenkomsten hebben. Van elkaars zinnen afmaken tot het delen van elkaars fysieke en emotionele pijn. Deze tweeling gaat nog een stapje verder. Zij delen hetzelfde vriendje en willen ook nog eens tegelijkertijd zwanger raken.

Anna en Lucy DeCinque uit Perth, Australië, delen veel meer dan de meeste zussen. De eeneiige tweeling, die zichzelf omschrijven als ‘de meest identieke tweeling ter wereld’, delen een vriend en het lijkt erop dat de zaken behoorlijk serieus worden.

Beide vrouwen zijn nu op zoek om tegelijkertijd zwanger te worden, met dezelfde man. Het is het soort opstelling dat scheuren zou veroorzaken tussen veel broers en zussen. Anna en Lucy, 34, lijken echter heel blij met hun ongewone gezinsleven. De tweeling is al negen jaar bij hun gezamenlijke vriend Ben Byrne (39) en vertellen dat er geen sprake is van jaloezie.

Lucy, één van de zussen, vertelde:

“We want to experience pregnancy together. We want to experience everything in life together. We will die together, we will grow old together, that’s how it’s going to be.”

De vrouwen – die ‘als één persoon leven’ – zouden het blijkbaar niet zo belangrijk vinden wat het geslacht van de komende baby’s wordt, zolang ze maar ‘gelukkig en gezond’ zijn.

Bekijk het interview met de zussen hieronder:Netflix kondigt 6-delige Live Action Witcher Spin-Off aan

Boris Johnson wil dat Britten massaal gaan afvallen