in

Een webshop verkoopt toiletrollen die ieder een maand of langer meegaan

Dit is meer gemakzucht dan een koopje. Ook wel leuk om mee te pronken als er iemand langskomt. Maar het moet wel in je toilet passen natuurlijk.

Charmin is een bedrijfje dat toiletrollen verkoopt die een maand of langer meegaan. Super handig voor mensen zoals ik want ik heb echt een angst voor het idee dat ik zonder toiletpapier kom te zitten.

Ik koop altijd van die 24 of 40 rollen pakken van Page. Soms voor een prikkie, als ze in de aanbieding zijn voor een tientje en soms betaal ik gewoon de volle pond. En als de zak half leeg is koop ik meestal een nieuwe erbij. Like, i can’t run out mate, i just can’t!!!

Het probleem is echter. Zo een beest van een rol past dus niet bij mij op het toilet. Gaat’m gewoon niet worden dus ik moet het maar doen met de aller daagse sleur van het verwisselen van rollen. Super irritant dit maar goed. Het is niet anders voor mij helaas.

Hieronder een aantal reviews van klanten:

Review 1: I’m sure there will be giggles and numerous guffaws emanating from our bathrooms when my brutally honest family and friends first have the privilege of using our Forever Rolls LOL. I don’t care! I’m in love!!!

Review 2: I’ll be honest. I bought a starter kit as a bit of a prank to surprise my fiance when he came home from work. Little did I know, this thing would be a LIFE changer.

I can’t remember the last time I changed the roll. The thing lasts forever. Changing the roll is not as annoying as it used to be, either. No more every-other-day changing the roll. I may grow old with the rolls I’ve purchased so far. We’re in this together, Charmin.

Heel handig dus voor mensen die bergen met schijtpapier nodig hebben als ze hun reet moeten afvegen. We kennen allemaal wel iemand die dit doet helaas en het daarna vertikt om een nieuwe op te hangen. He, klootviool!Kijken: De prank van deze moeder is gewoon kindermishandeling joh LMFAO!

Deze Teckel kan maar 1 truc en het is super schattig om te zien!