in

Een vrouw gaat in de huid van 007 kruipen voor James Bond 25

Sinds Daniel Craig aankondigde dat hij als James Bond zou aftreden, heeft er een debat gewoed of de volgende 007 een vrouw moet zijn, of een andere etnische achtergrond moet hebben.

Nu heeft The Mail onthuld dat ze allebei zal zijn – dankzij de tussenkomst van de feministische tv-schrijver Phoebe Waller-Bridge.

In wat een ‘popcorn-dropping moment’ wordt genoemd, krijgt de Britse ster “Lashana Lynch” Bond’s licence to kill in de 25e film van de franchise, die momenteel wordt gedraaid in Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar het eindresultaat. Gaat sowieso een gruwelijk harde film worden. Daniel Craig zorgde altijd voor intens harde actie momenten tijdens zijn run als James Bond.

View this post on Instagram

Cat’s finally outta the bag! #BOND25

A post shared by Lashana Lynch (@lashanalynch) on

Haters kunnen echter hun samengeknepen kontjes lekker ontspannen: ze is niet de nieuwe Bond, maar een nieuw personage dat zijn 007 nummer overneemt nadat hij MI.6 heeft verlaten.

Het verhaal begint met de retirement van Bond in Jamaica. Maar Spymaster M – gespeeld door Ralph Fiennes – roept hem in wanhoop terug om een nieuwe wereldwijde crisis aan te pakken.

Een film insider zei:

There is a pivotal scene at the start of the film where M says ‘Come in 007’, and in walks Lashana who is black, beautiful and a woman. ‘It’s a popcorn-dropping moment. Bond is still Bond but he’s been replaced as 007 by this stunning woman.

Bond is Bond natuurlijk niet als hij haar niet gaat proberen te versieren. Of het hem lukt? Gaan we moeten afwachten.

Lashana Lynch, 31, had verder een doorbraak rol als fighter pilot Maria Rambeau in Captain Marvel, wat eerder dit jaar werd uitgebracht.AlexFromGlasto is muziek aan het maken en is Instagram official nu

Dit is hoe de Call Of Duty: Modern Warfare 2V2 Multiplayer Gameplay Mode eruitziet