in

Een van de misselijkste en gevaarlijkste pedo’s van Groot-Brittannië ‘vermoord’ in cel

Een Brit die in 2016 tientallen keren levenslang kreeg voor seksueel misbruik van bijna 200 kinderen in Azië, is dood aangetroffen in zijn cel in York. Richard Huckle (33) werd volgens Britse media doodgestoken.

Opgeruimd staat netjes dus! Lekker branden in de hel jij. Huckle, afkomstig uit Ashford werd eventjes lek geprikt met een shank. Hij werd in 2016 veroordeeld tot 22 keer levenslang maar heeft nu eigenlijk gekregen wat hij verdiende. De doodstraf dus…

Hij pleegde zijn misselijke feiten tussen 2006 en 2014 in Azië, meer specifiek Maleisië en Cambodja. In zijn computer vond de politie ruim 20.000 versleutelde foto’s en video’s van zijn vergrijpen. Daarnaast had deze klootviool een dagboek waarin hij het misbruik van maar liefst 191 kindjes beschreef. Hij gaf zichzelf punten op basis van de perversiteit van het misbruik.

Huckle werd eind 2014 gearresteerd op de luchthaven van Londen-Gatwick toen hij naar huis kwam om kerstmis te vieren met zijn ouders. De arrestatie volgde op een tip van iemand uit Australië aan het Britse Nationale Misdaadagentschap (NCA).

Bron: ADKijken: Mannen helemaal bedekt met bloed na massale vechtpartij tijdens bruiloft

LMFAO: Elon Musk is Fortnite spelers aan het trollen via Twitter