in

Eén van de meest langlopende NL catfish-accounts op Facebook

Soms komt men een verhaal tegen waar wij toch echt even aandacht aan moeten besteden.

Een dame die zichzelf Zhayma Souela noemt had tot eind 2015 een soort van anonieme profiel op Facebook waarbij ze alleen tekst en foto’s van haar onderlichaam plaatste. Meer benen en schoenen wat natuurlijk een beetje onzeker kan overkomen.

Aan haar profiel op Facebook te zien veranderde dat allemaal op 5 januari 2016. Toen ze een foto pakte van een gebruiker op social media en deze plaatste als profielfoto. Wederom zonder gezicht en een gigantische bibs. Het gaat om de onderstaande foto.

Instant catfish succes natuurlijk want ze kreeg bijna 300 likes op deze foto en dat smaakt natuurlijk naar meer. Likes op FB geven een soort van dopamine hit af in je hersenen waar je oprecht verslaafd aan kan raken. Het zelfde geldt natuurlijk voor Instagram en alle andere social media die men gebruikt zonder een specifiek doel. Marketing van een product bijvoorbeeld.

Tot vandaag gaat Zhayma Souela door met haar catfish-account. Degene die achter dit account zit is er gewoon mee opgegroeid de afgelopen jaren en het lijkt ons moeilijk om daar van af te stappen. Misschien kunnen wij haar helpen met deze post hierover.

Misschien is het tijd voor “Zhayma” om dit los te laten en verder te gaan met haar echte leven op een normale manier want dit is natuurlijk niet gezond. Het woordje ‘exposen’ is wat ons betreft ook misplaatst want wij willen haar oprecht helpen “too just let it goooo!”

Het gaat om een opmerkelijke Facebookaccount omdat deze account ook wordt gevolgd door heel veel bekende mensen uit de Urban scene die regelmatig commentaar plaatsten, likes geven en waarschijnlijk ook een keer of twee in die DM zijn ge-slide. Zonder succes waarschijnlijk omdat het gewoon een catfish-account betreft.

Hieronder het echte account @inwus en deze chick komt gewoon uit Frankrijk of een ander land waar ze Frans spreken.

?

A post shared by ?Ɖεʍσης JVEG? (@inwus) on

besides pizza you’re my favorite 🙂

A post shared by ?Ɖεʍσης JVEG? (@inwus) on

biche

A post shared by ?Ɖεʍσης JVEG? (@inwus) on

Credit foto’s: InstagramAlle personages ooit keren terug voor “Super Smash Bros: Ultimate”

Eyeliner potlood vast in je oogkas? Lees hier hoe je dat voor elkaar krijgt…