in

Een vaccin kan ernstige bijwerkingen hebben, maar daar kom je pas achter als het te laat is

Midden in de periode dat wereldwijd tientallen miljoenen mensen gevaccineerd werden tegen de Mexicaanse griep met het vaccin Pandemrix, hield farmaceut GSK informatie achter over een opvallend groot aantal ernstige bijwerkingen.

Dat staat in een artikel in het British Medical Journal (BMJ) en werd in Nederland bekend gemaakt door het NOS in 2018 middels een artikel.

Zo staat er o.a. het volgende in het artikel van de NOS:

In Nederland werden vanaf 23 november 2009 ongeveer een half miljoen kinderen tussen de 6 maanden en 4 jaar met Pandemrix gevaccineerd. Toen was het hoge aantal ernstige bijwerkingen bij GSK al bekend. Bij het Lareb, dat in Nederland gemelde bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt, zijn 3754 meldingen over Pandemrix binnengekomen. Daarvan zijn er 137 als ernstig benoemd. Dertig gevallen hebben betrekking op narcolepsie. Het ministerie van VWS onderhandelt over de schadevergoeding aan circa tien kinderen.

Dit vaccin werd aanvankelijk ontwikkeld als een pandemie-mock-up-vaccin voor gebruik bij een H5N1-stam. Dat is een virusstam die mogelijk een pandemie kan gaan veroorzaken, bijvoorbeeld de vogelpest. Het vaccin is alleen geregistreerd voor toepassing bij een pandemie.

Het gaat hier over HEEL veel geld:

Op 15 mei 2009 ontving GSK orders van de VS, Frankrijk en Finland voor de levering van het vaccin en stemde ermee in de Britse regering 60 miljoen doses vaccin te verstrekken, de Franse regering 50 miljoen doses vaccin en Finland 5,3 miljoen doses van het vaccin.

Het totale aantal bestelde doses Pandemrix bereikte in juli 2009 291 miljoen. Hiervan moesten 195 miljoen doses van het vaccin ter waarde van $250 miljoen worden geleverd aan de Amerikaanse regering volgens het door GSK ondertekende contract. Later bestelden negen andere landen nog eens 96 miljoen doses Pandemrix.

Zoals jullie lezen zijn vaccins BIG business. En denken jullie nou echt dat de mensen die dit ontwikkelen en vooral aan de man brengen, rekening houden met een paar levens die mogelijk verloren kunnen gaan of verkloot kunnen worden? Fuck NO….

Wij snappen de terughoudendheid van bepaalde mensen als het om vaccinaties gaat. Waarom zou jij je leven moeten riskeren in het belang van gemeenschappelijk goed? Veel mensen hebben daar gewoon schijt aan en het is ze het gewoon niet waard. Geef ze maar ongelijk? Je hebt maar 1 leven en daar moet je het mee doen tot het over en uit is.

Laten ze maar eerst garantie geven dat een vaccinatie 100% veilig is (voor iedereen) en dan kunnen we praten erover. Al helemaal nu ze er eentje met super veel haast aan het ontwikkelen zijn voor het nieuwe coronavirus.Poetin ondertekent een wet waardoor buitenlanders Russisch kunnen worden ZONDER het huidige staatsburgerschap op te geven

Kijken: dit is hoe vrouwen momenteel boodschappen doen in Duitsland