in

Een Spin-Off van ‘Grease’, genaamd ‘Rydell High’, is onderweg!

Net als Dirty Dancing of West Side Story, is Grease één van die Hollywood-musicals die nooit vergeten zal worden. Een absolute klassieker!

HBO heeft nu bevestigd dat het een spin-off ontwikkelt met de naam van de school waar de originele film zich afspeelde – Grease: Rydell High. De film zal een muzikale komedie betreffen en zal worden geproduceerd door Paramount Television, dat ook achter het succes van Grease: Live in 2016 zat.

HBO belooft een aantal bestaande personages nieuw leven in te blazen. De serie speelt zich nog steeds af in 1950 en biedt een mix van klassieke muzikale nummers van toen en originele nieuwe nummers. De film moet groepsdruk op middelbare scholen belichten en puberteit onder jongeren in Amerika te verkennen met “wat moderne gevoeligheid”.

Voorlopig hebben we geen informatie meer, behalve het feit dat de serie in opdracht van het HBO Max-platform is gemaakt en gepland staat voor release in 2020.

De grote vraag is nu: Zullen Sandy en Danny terug zijn? Het is moeilijk te zeggen, maar de personages zijn zo nauw verbonden met de acteurs uit de jaren ’70 dat de spin-off zich waarschijnlijk zal concentreren op minder prominente secundaire personages.

We hopen dus stiekem ook een beetje om Rizzo (Stockard Channing) en de supercoole Frenchy (Didi Conn) terug te zien.Vader laat dochter voor 10 min alleen en ze vreet gewoon 18 Danoontjes op

BeastMode: De grootste kapsalon EVER haal je hier!