in

Een raadselachtige teaser voor de nieuwe spin-off van ‘The Walking Dead’ is hier

Met het vertrek van “Danai Gurira” en het einde van de stripboeken door Robert Kirkman en Charlie Adlard, verwachtte we dat The Walking Dead aan het einde van het tiende seizoen zou worden geannuleerd. We hadden het mis….

AMC is niet alleen bereid om na bijna een decennium door te gaan met de zombie-avonturenreeks, maar zal binnenkort ook een tweede spin-off lanceren, die momenteel geen titel heeft. Hoewel het filmen nog niet is begonnen, heeft het netwerk een eerste concept teaser gedeeld om de acteurs te introduceren.

In tegenstelling tot Fear The Walking Dead en de originele serie, richt de nieuwe spin-off zich op een groep tieners uit de eerste generatie overlevenden die leefden in de periode na het begin van de epidemie. De overlevenden barricaderen zichzelf in een versterkte stad, weg van de zombies. Maar hun nieuwsgierigheid en gevoel voor avontuur dwingen hen om de confrontatie aan te gaan met een verlaten, gevaarlijke wereld waar ze het risico lopen alles te verliezen.

Check de introductie teaser trailer hieronder en @ alle Walking Dead fans. Want ze gaan dit willen zien!Deze guy beleefde ff een real life “Hangover” movie van 43 dagen in Moskou

Valentina Sampaio is eerste transgendermodel ooit voor Victoria’s Secret