in

Een paar HELE gelukkige mensen hebben iMac’s aangeschaft voor een paar euro

Credit: Media Markt

Die dingen zijn stervensduur, iedereen wilt er eentje hebben maar niet iedereen kan er eentje betalen. Moet jij je het volgende voorstellen…

Je zit te struinen op de webshop van MediaMarkt with dreams of buying a beautiful iMac. Je checkt de specs, geilt op het scherm of toetsenbord en zegt tegen jezelf: one day mate, one day….

Totdat je kijkt naar de prijs en je je de pleuris schrikt omdat er staat dat het maar een paar euro kost. Je waagt een gok, bestelt er eentje en krijgt het ook nog eens bezorgd. Dat is een done fuckin deal bruh…

via GIPHY

Zo is het dus gegaan via de webshop van de MediaMarkt.

Nu is de MediaMarkt boos en hebben ze gevraagd of mensen het terug willen brengen of het verschil graag willen terug betalen.

Toch zijn er een aantal kopers die weigeren om het geld terug te betalen of hun aankoop terug te sturen. De iMacs zijn namelijk al geleverd en volgens hen is de koopovereenkomst definitief. Een juridisch adviesbureau staat een aantal van de kopers bij, maar volgens mails die het ANP heeft gezien, wil de winkelketen minstens in één geval een incassobureau inschakelen.

We zijn benieuwd naar hoe dit uitpakt voor de gelukkigen!

Bron: FHMJongste van Sekkaki-broers uit België lanceert zichzelf als gangster-rapper

Ziyech blessed teamgenoten met peperdure gouden iPhone