in

Een jongeman genaamd Antonio Lacruz gaat vandaag zelfmoord plegen als niemand hem helpt met zijn muziek

Een jongeman genaamd Antonio Lacruz gaf vandaag op Facebook aan dat hij zelfmoord gaat plegen als niemand hem helpt met zijn muziek.

Hij stuurde zelfs een privebericht naar Mr Barungs van Zonamo Undergroud. Die plaatste een screenshot op zijn tijdlijn op Facebook van het gesprek en zo kwamen wij achter het geheel. Hij zou de vader zijn een jong kindje dus dit zou natuurlijk dramatisch zijn als hij het doorzet!

14702299_1221649354574252_741049047816230010_n

Zo schreef Antonio zo net op Facebook:
Ik ben klaar met het leven. Om die reden zal ik mijzelf vandaag ook van het leven ontnemen, tenzij er iemand is die vandaag nog met een aanbod komt voor me muziek. Hiervoor heb ik al een aantal partijen benaderd. Ik zal de poging tot zelfmoord wagen door middel van alcoholvergiftiging en het innemen van medicijnen die totaal niet in combinatie gaan met alcohol. Indien je denkt dat je iets voor mij kan betekenen met mijn carriere, verneem ik het graag van je. Voor de rest wil ik tegwn me zoon en zusje zeggen dat ik heel veel van ze houd. – Antonio

Wij weten niet of wij het serieus moeten nemen allemaal maar het compleet negeren kan dus ook niet.

Beste Antonio Lacruz,

Als jij muziek hebt liggen willen wij graag aanbieden om deze voor jou te promoten op FakkaNL.

Stuur aub een paar links van tracks of video’s naar info@fakka.nl en dan zullen wij een artikel schrijven over jou en je muziek.
Zou je aub ook wat meer over jezelf willen vertellen in je mailtje en ook waarom het zo ver is gekomen dat je het openbaar moest maken op Facebook om aan te geven dat je zelfmoord wilt plegen en zo mensen die dichtbij jou staan de stuipen op het lijf jaagt.

Wij hopen van harte dat jij hier iets aan hebt en jij je zult bedenken en realiseren wat de consequenties van jou daad zullen zijn voor je omgeving en je zoontje.

Met vriendelijke groet,

De redactieTepelpiercing gaat verschrikkelijk fout bij vrouw na zware infectie

Meisje gaat vreemd met vriend van BFF, hoe BFF wraakt neemt is freaking PRIJSLOOS!