in

Exclusive: Een gedupeerde van JayJayMusiq doet boekje open (incl. bewijsmateriaal)

[hdvideo id=673]

Het ging eigenlijk best wel goed met JayJayMusiq en zijn carrière als rapper/ muzikant. Wat heeft hem gedreven tot dit soort wandaden? Alles duidt erop dat hij gewoon een hebberig en hongerig persoon is zonder enig gevoel van schaamte of eer.

Was het zijn idee of waren het zijn vrienden die hem meetrokken in het geheel? JayJayMusiq en zijn vrienden groepje van oplichters hebben enorm veel schade aangericht op een hele laffe manier. Misbruik maken van naïeve tieners en jong volwassenen door in te spelen op hun ambities en dromen, om deze vervolgens genadeloos kapot te maken. (Ondertussen is deze zaak zelfs behandeld in het programma opgelicht)

Wij hebben een interview afgenomen met één van de gedupeerden omdat wij toch erg benieuwd waren naar de manier waarop hij zijn slachtoffers om de tuin leidde. We hebben gesproken met Sharon Sanders die nu duizenden euro’s schuld heeft.

Dit is het verhaal van een jonge tiener moeder met een pas geboren kind….

Screenshot_2014-04-21-15-18-34

Sharon Sanders heb jij JayJayMusiq wel eens persoonlijk ontmoet?
Jazeker, hij is heel de dag bij me geweest. De dag dat ik die abonnementen afsloot. S’avonds zou ik eigenlijk ook nog mee gaan naar optreden maar me kleine belandde in het ziekenhuis dus kon ik niet mee.

Dus je hebt een kindje? Hoe oud ben jij en hoe oud is die kleine van jou?
Ik ben zelf 20 en me kleine anderhalf en is helaas geboren met 3 hartafwijkingen. En gaat nu nog steeds niet goed en daar heeft hij gebruik van gemaakt.

Dus JayJay wist dat je mama was van een erg jong en ziek kindje en desondanks heeft hij jou die abonnementen toch af laten sluiten?
Yep… Hij wou voor mij en me kleine zorgen en me toekomst zou beter worden omdat ik echt een kut verleden heb en hij zou alles mooier maken blablabla. Nou zit ik met duizenden euros schuld. En ik ken ook nog meerdere gedupeerden, allemaal na me actie op Facebook leren kennen. Want die Facebook pagina had ik toen aangemaakt. Hij speelt gewoon vieze spelletjes met mensen en daar kan ik heel slecht tegen. Iedereen denkt dat hij zn status heeft en oh zo rijk en beroemd is en durft dus niks. Nou ik heb schijt aan heel dat pis ventje en heb dus alles gewoon op Facebook gegooid.

Heb jij enig bewijsmateriaal wat kan aantonen dat je gewoon simpel weg de waarheid verteld?
Ik heb een filmpje van telefoongesprek tussen mij en Jayjay dat die zegt dat ik me geld krijg als ik zou stoppen met mijn pagina op Facebook. En anders zou die een advocaat op me afsturen en dan ging ik alleen maar meer schulden krijgen.

Heb je nog meer bewijsmateriaal?
Ja dat heb ik zeker, ik heb nog screenshots van gesprekken en mailtjes van andere gedupeerden.

2014-09-17-22-23-09_deco

Heb jij berichtgeving van de politie gekregen over de aanhouding van JayJay?
Ja dat heb ik.

Hebben ze je gebeld of een brief gestuurd?
Allebei en langsgekomen om het te vertellen aan mij. Hij belde me eerst ook steeds.

Wat zei hij allemaal tegen jou tijdens deze gesprekken?
Dat als ik op Facebook zou zetten dat alles niet waar is en dat ik het deed om aandacht te trekken dan zou ik me geld terug krijgen en hij was me dankbaar dat ik hem geholpen had want alles wat er gezegd werd was niet waar en hij zou z’n advocaat op me af sturen.

Heb je hem ook aangewezen op politie bureau en ging dit in persoon of alleen via foto’s?
Nee ik ben niet hoeven komen. Wel andere personen.

Weet je hoeveel mensen er intotaal aangifte van hebben gedaan?
31 tot nu toe dat ik weet.

2014-09-17-22-28-08_deco

[poll id=”12″]Album: Keizer – Karma (Spotify Stream)

Snelle ft. Aaumffie – Vaar Met Me (Remix)