in

Een Chinese Spacestation kan zomaar op je hoofd parkeren binnen nu en een paar uurtjes

Ze zeggen dat de kans erg klein is dat iemand geraakt wordt…. yeah right.

Het is zeer waarschijnlijk date een Chinees ruimtestation met een lading giftige chemicaliën binnenkort de aarde zou kunnen raken. De schatting was eerder tussen 24 maar en 19 april.

Ze namen deze schatting terug en vermelde daarna dat het tussen 30 maart en 6 april zou kunnen gebeuren. Nu kan het elk moment gebeuren. Elk moment van de dag en de komende dagen kan er zomaar een stukje ruimtestation in je tuin belanden. Dat ding weegt 8.5 ton…. omg. Dat ding zit ook nog eens vol met hydrazine, wat in feite raketbrandstof is SMFH!.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Het ruimtestation is ongeveer zo groot als een bus en veel ervan zal bij de re-entry in de atmosfeer opbranden maar niet alles! De kans dat je getroffen wordt is echter heel erg klein maar de ongelukkige die dit misschien wel zal overkomen zal echt de grootste pechvogel van 2018 zijn.

According to the European Space Agency. The latest forecast from the non-profit Aerospace Corp. pegged the space station crash at 8:30 p.m. EDT tonight (0030 GMT Monday, April 2), give or take 1.7 hours.

De onderstaande foto van waar het uiteindelijk zal crashen is ook maar gewoon een schatting…. Europa zit niet in de baan van de crash. Maar goed…. you never know right?

Credit: ESA

Aerospace, een organisatie die onderzoek doet naar zowel privé als door de staat gerund ruimtereizen, vertelde aan the Guardian:

“When considering the worst-case location… the probability that a specific person (i.e., you) will be struck by Tiangong-1 debris is about one million times smaller than the odds of winning the Powerball jackpot”.

Bruh… hoe klein de kans ook is. Elk jaar wint iemand deze Powerball en in Nederland de hoofdprijs van de staatsloterij dus dit soort vergelijkingen moeten ze gewoon niet maken. Als is de kans een miljoen keer zo klein, die kleine kans bestaat alsnog!

Gewoon met een helm op naar bed straks… doei!

UPDATE: Dat ding is gecrashed in zeeDeze 4 Short Horror films moet je net voor het slapen gaan kijken

Accepteer de Punchline Special met: Ali B, Najib Amhali, Roué Verveer & Martijn Koning