in

East Coast leider van de Bloods Dood na Shootout met U.S. Marshals

garland-tyree

Vanochtend probeerden US Marshials om 6AM lokale tijd in Staten Island Tyree ‘Murder’ Garland’ te arresteren.

Hij zou vervroegd vrij gelaten zijn onder bepaalde voorwaarden waar hij niet aan heeft voldaan en zodoende werd er een arrestatiebevel uitgevaardigd. De Marshals konden hem echter niet in hechtenis nemen omdat hij het vuur openden op hen met een vol automatische assault rifle. Daarnaast stak hij ook zijn eigen huis in de brand. De FDNY probeerde de brand te blussen maar die werden ook onder vuur genomen door Garland waarbij een brandweerman twee keer getroffen werd.

Garland nam kort daarna zijn eigen leven.

Capture

Garland plaatste het volgende bericht op zijn Facebookpagina:

Today I Die

Het ging de laatste tijd wat beter met Garland een vermeende schizofreen die door de buren werd beschreven als ‘being a troubled man’. Een ander man zegt dat hij waarschijnlijk zijn medicijnen was vergeten in te nemen en dat dit incident daardoor werd veroorzaakt.

Garland werd in 2014 voor het laatst vrijgelaten en heeft een kinderboek uitgebracht met als titel ‘The Trey Way’ waarin hij aan de jeugd uitlegt waarom het verkeerd is om de criminele pad te kiezen.

De arrestatie bevel werd uitgevaardigd omdat hij bleef omgaan met bendeleden en dat werd gezien als een overtreding van zijn V.I. Waarschijnlijk was hij het gevangenisleven gewoon spuugzat.Politie van de LAPD niet blij met Straight Outta Compton

Mixtape: D.V.O.D.V. – Oude Boter Vers Beleg