in

Dus je ontdekt na 2 jaar dat je vriend eigenlijk een vrouw met Strap-On dildo is #WTF

tumblr_mwp2yxut7E1snzlxso1_1280

Een Britse vrouw is er na een relatie van 2 jaar achter gekomen dat haar vriend in werkelijkheid een goede vriendin was die speciaal voor de sex een neppenis had voorgebonden.

Het stel zag elkaar alleen als de vrouw geblinddoekt was, omdat haar ‘vriend’ zich voordeed als een ex-kankerpatiënt die zich schaamde voor zijn littekens: overgehouden aan een ernstig ongeluk. De vrouw wordt nu verdacht van aanranding van haar vriendin.

Toen de vrouw tijdens een vrijpartij haar blinddoek even afdeed, ontdekte ze tot haar grote verbijstering dat ze geen sex had met haar vriend Kye Fortune, maar met haar goede vriendin Gayle Newland. De 25-jarige Newland staat momenteel in de Britse plaats Chester terecht voor vijf aanklachten voor aanranding tussen februari en juni 2013. De opmerkelijk zaak trekt in Groot-Brittannië en ver daarbuiten veel media-aandacht.

Je vraagt je dan toch af hoe het mogelijk is dat ze tijdens penetratie nooit doorheeft gehad dat het een neplummel was???Eye Candy: Wij dromen van een wereld zonder… BH’s

Sponsored: Veilig internetten kan First Class met XS4ALL