in

Dus het zwarte boekje van Heidi Fleiss is nu tekoop op Ebay

resize

Voor wie Heidi Fleiss niet kent. Ze was ooit een hele succesvolle hoeren madame in Hollywood.

Als zodanig verzorgde zij de prostitutie voor diverse bekende personen in Hollywood. In 1996 raakte zij door rechtszaken vanwege koppelarij en belastingontduiking in opspraak. Door deze rechtszaken kwam haar klantenbestand in de openbaarheid. Fleiss werd uiteindelijk veroordeeld tot 7 jaar gevangenisstraf wegens o.a. belastingontduiking. Ze kwam na 20 maanden vrij en moest een taakstraf doen van 370 uur. De aanklachten wegens koppelarij kwamen te vervallen.

Ze maakte haar eerste miljoen al na 4 maanden als madame. Ze werd zo succesvol dat ze zelfs meiden begon te weigeren die voor haar wilden werken. Op een rustige avond maakte zij 10.000 USD.

“These are the richest people on earth that I’m dealing with … They’ll pay $3 million on a hand of blackjack and have five hands going.”

Ze hield een zwart boekje bij waar de namen van al haar klanten in staan met data en bedragen die ze moest ontvangen voor haar geleverde diensten. Niet alle namen uit dat boekje zijn bekend gemaakt tijdens de rechtszaak in 1997. Degene die in het bezit komt van dat boekje heeft straks heel veel informatie over een aantal hele rijke en belangrijke mensen uit Hollywood en de VS. Het boekje bestaat uit 26 pagina’s.

Acteurs, muzikanten, atleten, ondernemers en zelfs namen van politici!

Mensen die geïnteresseerd zijn in het boekje kunnen bieden via deze link. Er werd ook een film gemaakt over haar leven. De poster van deze film kan je hieronder bekijken.

51VPOcs5qfL._SX466_Video: Lil Saint ft. Chrisje Boy – Run Me City

PussyKiller verstopte 21 vagina’s in vrieskist