in

Duffy boos om Netflix film 365 days: het verheerlijkt verkrachting

De nieuwe erotische Netflix film “365 dni”, ook bekend onder zijn Engelse naam “365 days”, ligt zwaar onder vuur. Zangeres Duffy pleit ervoor de film te laten verwijderen op Netflix, omdat het verkrachting zou verheerlijken.

De film, die de mindere, Poolse variant van Fifty Shades wordt genoemd, is het mikpunt van wereldwijde kritiek. Duffy is namelijk niet de enige die deze mening deelt. Duffy schreef een open brief naar Netflix-baas Reed Hastings. Daarin zei de zangeres het volgende: “Ik weet niet wat ik nog moet denken, zeggen of doen, behalve uitleggen hoe onverantwoord het was van Netflix om de film 365 Days online te zetten,” zo schrijft de zangeres. “De film verheerlijkt de harde realiteit van sekshandel, ontvoering en verkrachting. Dit mag niemands idee zijn van entertainment.”

Bekijk hier de trailer van de film:

De film verscheen vorige maand en is razend populair onder de vrouwen vanwege de erotische scenes. Het is een van de meest bekeken titels van het moment. De film gaat over een Siciliaanse maffiabaas die een vrouw tegenkomt op Ibiza en haar ziet zitten. Zij heeft echter geen interesse in hem, dus laat de maffiabaas haar ontvoeren, sluit hij haar op in een luxueus kasteel en geeft hij haar één opdracht: binnen een jaar tijd verliefd op hem worden. Wat er in deze film geromantiseerd wordt, is in feite gewoon een misdaad, volgens Duffy.

Voor het geval je geen idee hebt wie Duffy is: hier een reminder.Kanye West kondigt aan dat hij zich kandidaat stelt voor de verkiezingen van 2020

Duitse influencer laat enorme Nazi-tatoeage boven haar doos verwijderen