in

Drugskartels willen Nederlanders/ Europa aan de crystal meth krijgen

De politie stuit op steeds meer crystal methlabs in Nederland. Mexicaanse drugskartels proberen de levensgevaarlijke drug in West Europa aan de man te brengen, waarschuwen politiebronnen.

Zo was er laatst een inval op een drugsboot in Brabant. Op de boot waren 3 Mexicanen aanwezig. In feb van dit jaar werden er ook twee Mexicanen opgepakt in een methlab in Wateringen. Eentje van ze kwam uit Sinaloa, dan weet je al hoe laat het is. Er werd tijdens de inval in Wateringen ook voor 80 miljoen aan drugs gevonden. Goh…

Crystal meth is ook goedkoper aan het worden. Het is van 150 per gram gegaan naar 80 euro. Ze zien het ook in Amsterdam: het aantal dealers dat de drugs aanbiedt, stijgt. De politie zegt er vreemd van op te kijken al die Mexicanen in Nederland ineens.

Vreemd? NL is DE doorvoerhaven van Europa en de straffen en cellen hier zijn een lachertje voor die Mexicanen. Oost-Europa is al naar de tering door die zooi. Daar lopen de zombies al rond te ijlen op straat.

Blijf van deze troep af als jij je leven lief hebt want dit is ZO heel erg verslavend dat je instant crack junkie status behaalt bij regelmatig gebruik van die zooi. Kijk hieronder maar wat het met je doet …Snoop Dogg brak dit weekend het Guinness-wereldrecord voor de grootste Gin & Juice cocktail ever

Tikken met je benen vinden mensen irritant? Het blijkt juist goed voor je te zijn!