in

Drugsbaron Jarvis Chimenes Pavao leidt luxe ‘Escobar-style’ leventje in gevangenis

© Twitter ABCDigital
© Twitter ABCDigital

De politie in Paraguay heeft een extreem luxe cel in een gevangenis ontdekt. De drugsbaron Jarvis Chimenes Pavao zat daar sinds 2009 vast. Hij had plannen om te ontsnappen door een muur op te blazen met een explosief. Zijn plannen werden ontdekt en daarbij ook de luxe in zijn verblijf.

De Braziliaan zou volgend jaar vrijkomen. Echter is het mogelijk dat hij wordt uitgeleverd aan Brazilië. Daar zou hem een langere straf boven het hoofd hangen. Pavao was zeer populair onder de bewoners van de Tacumbu-gevangenis. Voor 4400 euro instaptarief plus ruim 500 euro per week huur mochten medegevangenen gebruik maken van de voorzieningen van Pavao. Hij had een stijlvol verblijf van drie kamers met keuken, badkamer, flatscreen-tv, computer, fitnessapparaat, vergadertafel, boekenkast, gitaar, vriezer met ijsjes én een dvd-collectie over het leven van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar.
Inmiddels is Pavao overgeplaatst naar een extra beveiligde cel in een andere gevangenis. Medegevangenen betreuren de overplaatsing. De minister van Justitie van Paraguay heeft haar ontslag gekregen. De cel zal ontmanteld worden. Er zal onderzoek gedaan worden naar de betrokkenheid van de gevangenismedewerkers.

Bron: CrimeDocsNLPokémon GO wordt een beetje TE REAL in deze video LMFAO!

Britste moslim sloopt 2 agenten omdat ze hoofddoek van vrouw willen afdoen