in

Drugs: deze Flakka variant wordt in Wuhan gemaakt en is online te koop via Google

Een variant van de KILLER “zombie” drug Flakka, wat gemaakt wordt in Wuhan wordt verkocht aan mensen via Google ondanks het een levensgevaarlijk goedje betreft.

Een Sun Online-onderzoek wees uit dat de drug, met de naam Alpha-PVP, online kan worden gekocht nadat je de naam simpelweg in Google intoetst als zoekopdracht. Op de eerste pagina verschijnen meer dan 31.800.000 resultaten en internetgebruikers krijgen een selectie van internationale websites om de illegale drugs te kopen.

De meeste websites beweren dat de te koop aangeboden rotzooi bedoeld is voor “onderzoek” en “productie”: “research” and “manufacturing”. Het is ook belachelijk goedkoop. Voor ongeveer 350 USD heb je 100 gram. Vergeleken met cocaïne is dat 10 keer zo goedkoop als we het hebben over groothandel en wat dealers ervoor betalen.

De hallucinerende stof wordt gemaakt in China, in het epicentrum en oorsprongslocatie van het coronavirus, Wuhan, en verzonden vanuit havens in Hong Kong, terwijl het via andere websites wordt getransporteerd vanuit de VS.

De belangrijkste stad in China waar de illegale drugs worden gemaakt en verkocht, is dus Wuhan, waar de coronavirus-epidemie eerder dit jaar begon. Alpha-PVP, wat de drug Flakka bevat, wordt in de stad Wuhan gemaakt en volgens verschillende websites kunnen ze het onmiddellijk en naar elke locatie verzenden.

Deze drug, dat in het zicht is verborgen, vereist geen toegang tot het Dark Web of zelfs bitcoin om de aankoop te doen. Het kan gewoon open en bloot via het clear web.

De chemische stof, gebruikt als partydrug, veroorzaakt euforie samen met paranoïde wanen, hallucinaties, angstgevoelens en bizar en gewelddadig gedrag.Ladies: meisje die gestopt is met scheren zegt dat lichaamshaar haar het gevoel geeft ‘Empowered’ te zijn

Grote hoeveelheid drugs gevonden bij rioolonderzoek in Beverwijk