in

Droomreis: In een glazen iglo slapen en het Noorderlicht vanuit je bed zien

Romantischer of bijzonderder als dit kan je het niet maken op vakantie. Er hangt wel een kostenprijs aan maar dan heb je wel wat!

Gewoon even in een resort, omringd door sneeuw, liggen chillen in je bed en naar het Noorderlicht liggen kijken met je partner of BFF. Lekker een fles wijn erbij en genieten van de sterren in de heme. Vervolgens in een trance raken en genieten van het moment. Bazig …

Het Kakslauttanen Arctic Resort in Finland, thuis haven van zowat de gelukkigste mensen ter wereld, ligt maar 250 kilometer verwijderd van de noordpoolcirkel. Je kan daar overnachten in iglo’s die gemaakt zijn van speciaal versterkt glas dat binnen warm houdt en ervoor zorgt dat het glas niet kan bevriezen.

Eén nacht voor twee personen kost zo’n € 400. Heftig prijskaartje ook maar er is verder niet zo heel veel te doen dan je rust pakken, romantisch doen en in een trance raken van alle schoonheid om je heen. Je moet daar dus niet twee weken willen blijven denk ik….

Er is ook een Art Gallery maar dat heb je na een keer al gezien. Er is een chalet wat ze hebben omgetoverd tot het huis van de Kerstman en hier en daar nog wat dingetjes die je allemaal kunt ontdekken op hun website.

Voor mensen die niet in de iglo’s willen verblijven zijn er ook natuurlijk andere accommodaties zoals Log Charlets en Queen Suites . Check een aantal bijzondere afbeeldingen van het geheel hieronder.Katsuhiro Otomo kondigt nieuwe ‘AKIRA’ Anime Serie & 4K Remaster versie van 1988 Original aan

MDMA effectief bij behandeling PTSS, elimineert de symptomen na slechts 2 sessies