in

DROOMBAAN: Deze miljonair betaalt je 5580,- per festival waar je hem naartoe brengt

Ook gehoord van een ‘festival concierge’? uhmmm .. wij ook niet maar dat schijnt dus te bestaan en je kan ermee binnenlopen als een MALLE.

Er is namelijk een baantje beschikbaar voor feest sollicitanten die, en willen feesten en fakking veel geld willen verdienen at the same damn time. De miljonair (die liever onbekend blijft) die nog nooit naar een festival is geweest zoekt een ervaren party animal waarmee hij op een veilige en sfeervolle manier een aantal Europese festivals kan bijwonen.

Taken:

Hij is op zoek naar iemand (18+) die hem rondleidt op het festivalterrein, aan drankjes helpt en andere tips geeft. Daarnaast wil hij ook wat praktische hulp. Zo heeft hij een festivalvriend nodig die hem helpt bij het inslaan van de basisbenodigdheden en bij typische festivaltaken, zoals het opzetten van een tent.

Check de rest van alle eisen via deze link. Daar kan je meteen solliciteren gek! En @ de hele wereld hier maar gerust in want het is net alsof je de staatsloterij wint als je DIT binnensleept!Kijk: Stranger Things Kids geven “Behind The Scenes” tour op filmset

Funny: Dame gaat viral na klacht over badpak dat verkeerd zit bij haar vagina