in

Drie jongens slaan vrouw knock-out na ruzie over bananenschil

Een woordenwisseling om een bananenschil is een stel in Breda zaterdagavond heel duur komen te staan. De man (55) zijn bril werd van zijn kop af geslagen en de vrouw (52) kreeg een klap in haar gezicht, waarna ze knock-out op de grond viel.

Het begon allemaal toen het stel hun auto parkeerde, nadat ze boodschappen hadden gedaan. Zij zagen de auto van de drie jongens aankomen rijden, waaruit vermoedelijk de bijrijder een bananenschil uit het raam gooide. De man sprak de jongens aan, waarop een heftige discussie volgde. De gemoederen liepen zo hoog op, dat de woordenwisseling veranderde in een mishandeling. De vrouw raakte na de klap even buiten bewustzijn en moest in het ziekenhuis aan haar neus behandeld worden.

De drie verdachten, twee 19-jarigen uit Breda en één 16-jarige jongen uit Zegge, zijn ter plekke aangehouden door de agenten die ter plaatse waren. Zij kwamen aanlopen nadat zij zagen dat er een ambulance aan kwam rijden, waarin de vrouw even later werd geholpen. De verdachten ontkennen de mishandeling. Zij beweren dat de vrouw de woordenwisseling probeerde te filmen. De vrouw zou daarbij zijn gestruikeld en op die manier buiten bewustzijn zijn geraakt.

Bron: TelegraafKijken: verzin een caption of verhaal bij deze video

Perverz dropt tegenwoordig hele vurige I.G. sessies onder de naam Kim Lee