in

Dramatisch moment waarbij een Pit een Beagle pup uit het niets aanvalt op straat

Deze vrouw liep onlangs nietsvermoedend over straat met haar puppy toen een Pitbull uit het niets de aanval opende op de pup.

Voor zover er vermeld wordt was er totaal geen aanleiding voor de aanval. De Pit pakte de Beagle pup ineens in zijn nek vast en begon los te gaan. De eigenaresse stortte zich vervolgens op de twee honden en raakte zelf gewond. De Beagle pup kwam er gelukkig vanaf met een paar schrammen. Omstanders schoten de vrouw te hulp om de twee honden uit elkaar te halen.

De vrouw hield er een bloedneus en een aantal schaafwonden aan over maar was helemaal overdonderd en geschokkeerd. De pup komt ook erg getraumatiseerd over.

Het komt wel vaker voor dat grotere honden een kleine hond aanvallen zonder aanleiding. Dit is echter niet rasgebonden tot Pitbulls. Het was toevallig een Pitbull dit keer…

Ook komt het heel vaak voor dat de kleinere hondjes een aanval uitlokken door te gaan blaffen naar de grotere hond en zo de aanval provoceren.OMFG: Waarom je nooit meer ijs moet bestellen in je drank

Ismo zegt: Na 700 miljoen streams nog geen gouden plaat, Dat klopt toch niet?”